HIKS - Termos – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
HIKS - Termos
HIKS - Termos
HIKS - Termos
HIKS - Termos
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok   

HIKS - Termos

€16.00
  • Shitësi: HIKS
  • Tipi i produktit: Mugs
  • Barkodi:
PËRSHKRIMI

Termos me vakum çelik inox me dy mure, mbarim mat. E mban përmbajtjen të nxehtë për 12 orë ose të ftohtë për 24 orë. Zgjidh të preferuarën dhe porosit tani! 

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe jetë të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim