"Bukuria e grave shqiptare" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: Saranda-4
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Bukuria e grave shqiptare"

€32.00 €40.00
PËRSHKRIMI

Nuk ju duhen fjalë për të shprehur bukurinë e grave shqiptare. E tëra çfarë ju duhet është kjo pikturë nga Saranda. Kjo tregon vërtet se sa bukuroshe, unike dhe krenare janë gratë shqiptare. Ngjyra e kuqe në sfond i jep asaj edhe më shumë ngrohtësi.

 Veprat e saj artistike kontrollohen dhe verifikohen nga disa galeri. Pikturat e saj janë me cilësinë më të mirë dhe janë vepra arti origjinale që mund ta përdorni për të dekoruar shtëpinë ose zyrën tuaj! Mund ta bësh tëndën ose t'ia dhurosh këtë vepër arti dikujt për të cilin kujdesesh vërtet, sepse do të qëndrojë me ta për kohë të gjatë!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim