"Plisi & mustaqe" - Filxhan – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: dua-19
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Plisi & mustaqe" - Filxhan

€8.00 €10.00
PËRSHKRIMI

A jeni dakord me ne kur themi se plisi është pjesa më e bukur e kostumit tradicional të shqiptarëve? Ne e dimë se në ditët e sotme nuk mund të vishni plis çdo ditë, por ajo që mund të bëni është të porosisni këtë filxhan!

"Plisi & Mustaqet" është një nga bluzat më interesante që ne ofrojmë! Porosit të tënden tani!

Misioni ynë në dua Marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolet e tyre autentike shqiptar sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim