"Nusja nga Mirdita" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Nusja nga Mirdita"

€40.00
PËRSHKRIMI
Mund të themi lehtësisht se kostumi i nuseve të Mirditës është një nga kostumet më të mira të nuseve që kanë shqiptarët. Në ditët e sotme nuk shihni shumë nuse të veshura me kostume tradicionale, por mund ta admironi këtë pikturë me titull "Nusja nga Mirdita"!

Për informacionin tuaj, Mirdita është një destinacion turistik, që karakterizohet nga një larmi atraksionesh natyrore dhe kulturore, në një sipërfaqe prej 86.700 ha.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim