"Përkrenarja e Skenderbeut" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Përkrenarja e Skenderbeut"

€40.00
PËRSHKRIMI

Pavarësisht se ku jeni në botë, kur e shihni këtë simbol e dini se ka lidhje me Skenderbeun. Për këtë arsye, kjo pikturë është e domosdoshme për shtëpinë tuaj! Për të nderuar edhe më shumë kujtimin e heroit tonë, Gjergj Kastrioti - Skenderbeu!

Sipas legjendës, shpata e tij ishte aq e rëndë sa vetëm dora e tij mund ta përdorte dhe aq e mprehtë saqë mund ta priste njeriun vertikalisht nga koka në bel. Në mënyrë të ngjashme, fshikullimi i kalit të tij shkaktoi tmerr midis armiqve të tij. Prandaj, kur Osmanët gjetën varrin e tij, ata e hapën atë dhe i bënë hajmalitë e eshtrave të tij në besimin se kjo do ta bënte mbajtësin të pathyeshëm.

Porosit tuajën tani!

 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim