Vepra arti të printuara – Faqja 2 – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Veprat e artit të printuara nga Saranda Xhemajli në përgjithësi janë një nga produktet më të kërkuara në tregun tonë! Ato janë zgjedhja perfekte nëse mezi pret të dekorosh shtëpinë dhe zyrën tënde. Sidomos nëse jeni artdashës shqiptar. Pëlhura e Sarandës mund të jetë gjithashtu një dhuratë ideale për familjen dhe miqtë tuaj! Në shumicën e punimeve të saj, Saranda pasqyron gratë shqiptare me veshje nga rajone të ndryshme. Ato zbulojnë madhështinë përmes thekseve dhe detajeve të arta. Heronjtë janë gjithashtu pjesë e botës së saj artistike, në pjesën më të madhe të pikturave të saj, ajo i jep jetë me penelin e saj heroit kombëtar Gjergj Kastriotit.

Vepra arti të printuara (17)

"Nusja tradicionale shqiptare"

€40.00

"Nusja"

€40.00

"Nusja shqiptare"

€40.00

"Xhubleta"

€40.00

"Vajza shqiptare me kostum tradicional"

€40.00

Albanian Girl from Zadrima

€40.00

Albanian men's dance

€40.00

"Shiko të gjitha"

€40.00
Kthehu në fillim