“Kaltër” – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
“Kaltër”
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

“Kaltër”

€20.00
  • Shitësi: QPDG
  • Barkodi:
PËRSHKRIMI
Kaltërsinë e shpirtit që rrallëherë e pa ndokush e shpreha këtu, fijet e bardha janë fijet e shpresës, fijet e dritës dhe 2 orces, këtu futa edhe fije të hirta, hije të lotit e të zemërimit,por kaltërsia ishte ajo që mbeti e triumfoj për ringritjen time!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim