Serma – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Marka e bizhuterive "Serma Jewelry" u themelua në Shtator 2013 dhe në tregun tonë ju mund të blini produktet e tyre. Këtu mund të gjeni bizhuteri prej ari dhe bizhuteri argjendi. Të gjitha me motive shqiptare si shqiponja, portreti i Skënderbeut, etj. Zgjidhni të preferuarën tuaj dhe porositeni tani!

Serma (29)

SKANDERBEG | E vogël

€170.00

Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare

€109.80€122.00

"Illuminate Bracelet"

€50.00

Silver Swords

€55.00

Shqiponje Silver Earrings

€50.00

Iced Ring

€50.00

Kosovo Necklace (me zinxhir)

€75.00

Ammunition Silver Bullet Large - I madh

€170.00

Ammunition Silver Bullet - I vogël

€105.00
Kthehu në fillim