Kosovo Necklace (me zinxhir) – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Kosovo Necklace (me zinxhir)
Kosovo Necklace (me zinxhir)
  • SKU: SERMA-102
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Kosovo Necklace (me zinxhir)

€75.00
PËRSHKRIMI

Harta e Kosovës.

Pritjes i erdhi fundi, ky gjerdan i bukur i bërë nga argjendi 925 dhe është një skicë e hartës së Kosovës.

Për shkak të kërkesës së madhe, tani kemi vënë në dispozicion hartën e Shqipërisë, Kosovës dhe Shqipërisë Etnike në ar dhe argjend

Ky është gjerdani ideal që tregon vlerën e vendit nga keni ardhur. Me madhësi perfekte për tu dukur bukur në qafën tuaj, këta zinxhirë të bukur mund të vishen veçmas ose të kombinohen me stoli të tjera. 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim