"Illyrian" - Bluzë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Illyrian" - Bluzë

€23.00 €24.00
PËRSHKRIMI
Vishni këtë bluzë me simbole ilire dhe bëjeni të ditur të gjithëve nga jeni! Ne përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat tona kombëtare dhe simbolet shqiptare. 
Misioni ynë në dua Marketplace është që t'i bëjmë shqiptarët të ndjehen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolet e tyre autentike ilire dhe shqiptare sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë!

Porosit tëndën tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim