THE REAL G'S – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
THE REAL G'S
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

THE REAL G'S

€18.00 €20.00
PËRSHKRIMI

Bërë me materiale premium për një ndjesi teper të butë dhe cilësi për qëndrueshmëri. Përshtatshëmpër veshje të përditshme.

• Madhësia unisex (gratë duhet të zgjedhin një madhësi më të vogël)
• Mund të lahet në makinë (40 ° - 60 °)
• Mos hekurosni direkt mbi shtyp.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim