“Ma le pikë n’zemër” - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
“Ma le pikë n’zemër” - Maicë
  • SKU: DIQCHill-3
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

“Ma le pikë n’zemër” - Maicë

€25.00
PËRSHKRIMI
A është dikush "pikëë n'zemër "për ju? Dhuroi atij/asaj këtë bluzë me cilësi të lartë për t'i treguar se sa domethënie ka për ju!

Krijuesi dhe konceptualisti i artit DiqChill është Qëndrim Morina. Ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. Gjithashtu është e rëndësishme të theksohet se kjo ide u zbulua për herë të parë nga Qendrim Morina. 

Qëllimi i artistit është të përhapë pozitivitetin, dhe që klientët e tij të gjejnë rehati në produktet që ne ofrojmë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim