Çanta – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Produktet tona origjinale janë krijuar nga ekipi ynë krijues. Përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat dhe simbolet tona kombëtare. Kjo është arsyeja pse helmetat ilire, plisi dhe çiftelia janë vetëm disa nga simbolet që mund të gjeni në dua Marketplace. Misioni ynë në tregun e duas është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe të shfaqin simbolin e tyre autentike sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë! Produktet e dua Marketplace u prezantuan për herë të parë në fund të vitit 2019. Ekipi ynë po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizenjimit të produkteve të reja për ju dhe të dashurit tuaj. Ne jemi gjithmonë të hapur për sugjerimet dhe idetë tuaja!

Çanta (21)

"Plisi & mustaqe" - Çantë ngarkese

€10.00€15.00

"Çiftelia" - Çantë

€10.00€15.00

"The Goddess on the throne" - Çantë

€10.00€15.00

"Doren n'zemer" - Çantë

€15.00

"Me kon t'rrin, qashtu bohesh" - Çantë

€15.00

"Dua heart logo" - Çantë

€10.00€15.00

Pema dhe hëna - Çantë

€10.00

"Illyrian" - Çantë

€10.00€15.00

"Mu bo zemra mal!" - Tote bag

€15.00
Kthehu në fillim