"Çiftelia" - Çantë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: dua-4
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Çiftelia" - Çantë

€10.00 €15.00
PËRSHKRIMI

A keni parë ndonjëherë një çantë me simbolin e Çiftelisë? Tani mund ta porosisni këtë çantë të mahnitshme në dua Marketplace. Ne përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat tona kombëtare dhe simbolet shqiptare.

Misioni ynë në dua Marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe të shfaqin simbolet e tyre autentike shqiptare sa më shumë që të jetë e mundur. Duke përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Porosit të tënden tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim