Pema dhe hëna - Çantë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Pema dhe hëna - Çantë
Pema dhe hëna - Çantë
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Pema dhe hëna - Çantë

€10.00
PËRSHKRIMI

Kjo është një shishe unike sportive prej alumini. Krijuar për të frymëzuar komunitetin tonë për të zvogëluar përdorimin e tyre të plastikës me një përdorim ", kjo është një dhuratë e mahnitshme për këdo që e do kampe, shëtitje, dhe natyrën në përgjithësi!

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe jetë të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim