Rreth nesh – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

dua Marketplace është një vend që bashkon të gjitha markat shqiptare me komunitetin shqiptar.

Lidhja e Diasporës

Meqenëse kemi më shumë se 6 milion shqiptarë që jetojnë në BE, MB dhe SH.B.A., ne donim t'i lidhnim ata në një vend, nisëm misionin tonë për t'i lidhur ato përmes aplikacionit për takime, por tani duam të shkojmë një hap më përpara dhe të lidhim bizneset shqiptare me këtë komunitet.

Pamë nevojën që shqiptarët nuk kishin një vend ku ata mund të blinin produkte shqiptare. Prandaj krijuam Dua Marketplace.

Një treg që ka vetëm marka shqiptare dhe që u shet vetëm shqiptarëve.

Deri tani kemi rreth 5 partnerë dhe në një të ardhme të afërt mendohet të rrisim komunitetin tonë me 20+ partnerë, dhe gjëja më e mirë është që disa prej tyre tani kanë shansin të shesin produktet e tyre në mbarë botën dhe jo vetëm në Kosovë ose Shqipëri.

Ndërsa po rritemi, të gjithë partnerët tanë po bëhen më të mëdhenj dhe kjo është një nga arsyet pse ne e dashurojmë idenë e rritjes së biznesit vendas në një treg mbarëbotëror.

Edhe pse ka shumë pengesa në rrugën tonë për të lidhur të gjitha markat në një vend, vizioni është shumë i dukshëm për ne.

Duam që të gjitha bizneset e mëdha dhe të vogla të kenë mundësinë për të rritur biznesin e tyre edhe më tepër.

Kush jemi ne?

dua.com është një vend ku shqiptarët lidhen me njëri-tjetrin, për momentin kemi vetëm zonën e takimeve por në një të ardhme të afërt, jemi duke planifikuar të fillojmë me dua.biz dhe dua.help.

Shkarkoni aplikacionin tani: https://bit.ly/32LRQ5q

dua Marketplace është një nga projektet e dua.biz, pasi qëllimi është lidhja e bizneseve me njëra-tjetrën (atdheu me diasporën) dhe ne mendojmë se ky është një fillim shumë i mirë.

Kthehu në fillim