NDIHMË / / FAQ – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Kur do të mbërrijë porosia ime?

Gjithmonë varet nga shitësi që po përdorni, secili prej tyre ka një metodë të ndryshme të dorëzimit dhe gjithashtu çmime.

Në cilat vende transportoni?

Ne dërgojmë në të gjithë botën. Për të zbuluar nëse dërgojmë në vendin tuaj, vendosni një artikull në karrocën tuaj, zgjidhni "Shporta" dhe pastaj "Arka". Në hapin e parë të blerjes - Informacioni i Transportit - zgjidhni menunë tërheqëse 'Vendi'. Nëse vendi juaj është përfshirë në atë listë, atëherë ne e dërgojmë tek ju! Nëse vendi juaj nuk është i përfshirë, ju lutemi na dërgoni një email dhe ne do të shohim se çfarë mund të bëjmë.

Pse duhet të paguaj taksën e shitjes?

Ju paguani taksa vetëm për produktet origjinale të dua.com sepse vetëm për to jemi ne shitësi.

Cila është politika juaj e kthimit?

Të gjithë sendet e palodhura dhe të pandryshuara mund të kthehen brenda 30 ditëve nga data origjinale e blerjes.

Shikoni politikën tonë të plotë KETU.

A mund t'i tregoj produktet e mia këtu?

Do të na pëlqente shumë! Na shkruaj një email me portofolin e produkteve tuaja dhe ne do t'i hedhim një vështrim! support@dua.com

Kthehu në fillim