Për Diasporën tonë- Ndihu #si n'shpi! – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip

Ndihu #si n’shpi!

Pa marrë parasysh në cilën anë të botës jeton, shtëpia jote mund të frymojë shqip! Zgjidh produktet e tua të preferuara me elemente shqiptare dhe mbushe zemrën plotë edhe kur je larg atdheut!

Zbritje 10% 

Hijeshoje vetën dhe shtëpinë!

"Çiftelia" - Maicë

€19.00
€17.10

"Illyrian" - maicë

€19.00
€17.10

"Bukë, krypë e zemër" - Maicë

€25.00
€23.00

"Me kon t'rrin, qashtu bohesh" - Maicë

€25.00
€23.00
1912
1912

1912

€25.00
€23.00
THE REAL G'S
THE REAL G'S

THE REAL G'S

€20.00
€18.00
Pjatë dekorative nga Argjila
Pjatë dekorative nga Argjila

Pjatë dekorative nga Argjila

€14.50
€13.00
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare
Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare

Shqiponja e 5-të e Republikës | Mesatare

€122.00
€109.80
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare
SKANDERBEG | Mesatare

SKANDERBEG | Mesatare

€345.00
€310.50

"Gjergj Kastrioti Skenderbeu" - T-shirt

€19.00
€17.10
Ecje. Kamp. Dashuria - Filxhan
Ecje. Kamp. Dashuria - Filxhan

Ecje. Kamp. Dashuria - Filxhan

€7.00
I AM ILLYRIAN T-SHIRT
I AM ILLYRIAN T-SHIRT
I AM ILLYRIAN T-SHIRT
I AM ILLYRIAN T-SHIRT

I AM ILLYRIAN T-SHIRT

€36.00
I AM ILLYRIAN HOODIE
I AM ILLYRIAN HOODIE
I AM ILLYRIAN HOODIE
I AM ILLYRIAN HOODIE

I AM ILLYRIAN HOODIE

€56.00
2n’1 - Pi me dashni!
2n’1 - Pi me dashni!

2n’1 - Pi me dashni!

€20.00
€14.99

Nderoje të kaluarën!

"Çiftelia" - Maicë

"Çiftelia" - Maicë

€19.00
€17.10

"Dua heart logo" - Bluzë me kapuç

"Dua heart logo" - Bluzë me kapuç

€29.00
€25.00

"Illyrian" - maicë

"Illyrian" - maicë

€19.00
€17.10

"Plisi & mustaqe" - Filxhan

"Plisi & mustaqe" - Filxhan

€10.00
€8.00
Kthehu në fillim