2n’1 - Pi me dashni! – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
2n’1 - Pi me dashni!
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

2n’1 - Pi me dashni!

€14.99 €20.00
PËRSHKRIMI
Plisi dhe mustaqet janë dy nga simbolet me autentike që përdoren kur vjen fjala për identifikimin e shqiptarëve. Gota nga koleksioni Plisi me mustaqe vjen 2n’1 bashkë me gotën tjetër nga koleksioni i logos së zemrës. Porosit tani! Mos harro se ne transportojmë në të gjithë botën.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim