ADMINISTRIMI I SHQIPERISE NGA AUSTRO HUNGARIA 1916 1918 – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
ADMINISTRIMI I SHQIPERISE NGA AUSTRO HUNGARIA 1916 1918
  • SKU: 9789928043344
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

ADMINISTRIMI I SHQIPERISE NGA AUSTRO HUNGARIA 1916 1918

€8.00
PËRSHKRIMI
Studiuesja e mirënjohur Elena Kocaqi sjell botimin e dytë për raportin mes Shqipërisë dhe Austro-Hungarisë dhe rolit të tyre për ndërtimin e shtetit shqiptar. Përmes dokumenteve, provave, dëshmive dhe arkivave vijnë të gjitha projektet dhe financimet që bëri Vjena për ndërtimin e infrastrukturës, shkollës dhe zhvillimit të vendit tonë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim