Albania Necklace (me zinxhir) – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Albania Necklace (me zinxhir)
  • SKU: SERMA-99
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Albania Necklace (me zinxhir)

€75.00
PËRSHKRIMI

Harta e Shqipërisë.

Pritja ka mbaruar, ky gjerdan i bukur i bërë nga argjendi 925, është një skicë e sheshtë e hartës së Shqipërisë.

Për shkak të kërkesës së madhe, tani kemi vënë në dispozicion hartën e Shqipërisë, Kosovës dhe Shqipërisë Etnike.

Ky është gjerdani ideal që tregon vlerën e vendit nga keni ardhur. Me madhësi perfekte për tu dukur bukur në qafën tuaj, këta zinxhirë të bukur mund të vishen veçmas ose të kombinohen me stoli të tjera. 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim