"Nusja shqiptare" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: Saranda-1-2
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Nusja shqiptare"

€36.00 €45.00
PËRSHKRIMI

Kjo pikturë e shpreh më së miri bukurinë e nuseve shqiptare. Piktura, me ngjyrat e saj të bukura na kujton se si dukeshin e si visheshin dikur nuse tona. Me një pikturë të tillë ju mund të zbukuroni dhomat, shtëpinë e zyrën tuaj. Në pikturat e Saranda Xhemajlit gjithmonë reflektohet tradita dhe kultura e vendit tonë. Ruhet me xhelozi kujtimi për të kaluarën dhe kujtohet tradita shqiptare. Një pikturë e tillë padyshim që i duhet ambientit të shtëpisë suaj

\

 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim