"Çifti shqiptar" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: Saranda-7-1
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Çifti shqiptar"

€36.00 €45.00
PËRSHKRIMI

Bukuria e vallëzimit tradicional shqiptar pasqyrohet në këtë pikturë. Ngjyrat e tij dhe vetë personazhet e pikturës do të ngrohin mjedisin tuaj!

Në shumicën e punimeve të saj, Saranda pasqyron njerëzit shqiptarë me rroba tradicionale nga rajone të ndryshme. Ato zbulojnë madhështinë përmes thekseve dhe detajeve të arta.

Porosit tani! Mos harroni se ne dërgojmë kudo në botë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim