"Bukuria shqiptare" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Bukuria shqiptare"

€50.00
PËRSHKRIMI
Bukuria shqiptare shprehet shumë mirë në këtë pikturë! Nëse doni të varni në mur një pikturë që shpreh bukurinë por edhe harmoninë shqiptare, atëherë kjo është e duhura për ju.

Në shumicën e punimeve të saj, Saranda pasqyron gratë shqiptare me veshje nga rajone të ndryshme. Ato zbulojnë madhështinë përmes thekseve dhe detajeve të arta. Veprat e saj artistike kontrollohen dhe verifikohen nga disa artistë dhe galeri. Kanavacat e saj janë me cilësinë më të mirë dhe mund t’i përdorni për të dekoruar shtëpinë ose zyrën tuaj! Kjo dhuratë speciale meriton t'i dhurohet një personi shumë special!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim