ALI PASHE TEPELENA – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
ALI PASHE TEPELENA
  • SKU: 9789992750545
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

ALI PASHE TEPELENA

€13.00
PËRSHKRIMI
Ky botim është ripunimi i tretë që i bëhët "Ali Pashë Tepelenës". Botimin e parë të vitit 1970, si dhe të dytin më 1992, u rishkrua nga fillimi në fund, bazuar në dokumente e në harta të vjetra. Dhe pse kjo është një gjë e rrezikshme në një roman historik, diku mund të biesh në ndonjë gropë, kjo nuk ndali punën time në dëshmitë historike për Ali Pashën.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim