Ammunition Silver Bullet - I vogël – dua marketplace
shqip
 • English
 • shqip
shqip
 • English
 • shqip
Ammunition Silver Bullet - I vogël
Ammunition Silver Bullet - I vogël
Ammunition Silver Bullet - I vogël
Ammunition Silver Bullet - I vogël
Ammunition Silver Bullet - I vogël
Ammunition Silver Bullet - I vogël
Ammunition Silver Bullet - I vogël
Ammunition Silver Bullet - I vogël
 • SKU:
 • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Ammunition Silver Bullet - I vogël

€170.00
PËRSHKRIMI

Prezantimi i Koleksionit të Luftës.

Diapazoni ynë i plumbave të prodhuar nga Argjendi 925 me një varg modelimesh të frymëzuara nga luftërat që kanë ndodhur në shekullin e kaluar, është i gjërë. Krijuar në mënyrë perfekte me vëmendje të jashtëzakonshme në detaje, duke përsëritur modelet origjinale të plumbave të përdorura në atë kohë. Këto plumba janë idealë për ata që duan dizajne municionesh dhe varëse që shfaqin departamente sekrete.

Të gjitha plumbat tanë vijnë në një sërë dizenjosh dhe janë bërë nga Argjendi 925 dhe të gjitha ato kanë një departament të fshehtë të fshehtë, ideal për ruajtjen e materialeve të tilla si vajra dhe oud dhe mund të hapen në majë të varëses. Lustruar në mënyrë perfekte me një lustër të shkëlqyeshme për atë efekt ekstra të vërtetë.

Të gjitha varëset tona shiten veçmas ose me një zinxhir të zgjedhur nga ju dhe mund të vishen vetë ose të shtresohen me bizhuteri të tjera. 

15 gr Plumb / 16 gr Plumb18 gr Plumb

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim