ART & TRASHEGIMI – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
ART & TRASHEGIMI
  • SKU: 9789928144089
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

ART & TRASHEGIMI

€20.00
PËRSHKRIMI
Periodiku Art & Trashëgimi i kushtohet qytetit historik të Prizrenit. Ky libër ndërton një portret historiko-kulturor e artistik të këtij qyteti antik duke i hedhur dritë mbi origjinat e tij, lashtësisë së tij dhe si u ndërtua. Tek ky libër, në serinë e tetë të botimit, “Prizreni, Perla e Ballkanit” do te gjeni artikuj e studime të shumë personaliteteve të njohur të fushës së artit, kulturës, letrave, historise emrat e të cilëve ju ftojmë t'i zbuloni në brendi të tij.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim