Autoktone - bluzë me kapuç – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Autoktone - bluzë me kapuç
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Autoktone - bluzë me kapuç

€25.00
PËRSHKRIMI
E bërë me material shumë të butë të cilësisë së lartë. E rehatshme dhe e përshtatshme për veshje të përditshme. Unisex (gratë duhet të zgjedhin numra më të vegjël). Mund të lahet në maqinë. Kujdes, mos hekurosni direkt mbi shtypje.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim