BALLKANI I JUGUT – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
BALLKANI I JUGUT
  • SKU: 9789928164155
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

BALLKANI I JUGUT

€4.40
PËRSHKRIMI
Të gjithë autorëve iu kërkua të trajtonin të njëjtën çështje lidhur me atë se si e parashikojnë ata të ardhmen e Europës Juglindore. Më specifikisht, atyre iu kërkua që të komentonin pengesat e stabilitetit në rajon. Qëndrimi që kanë mbajtur ndryshon në mënyrë të konsiderueshme. Megjithatë, pavarësisht nga qasjet e tyre të ndryshme në fakt të gjithë kanë dhënë idetë e tyre në lidhje me çështjet dhe vështirësitë që dalin. E gjitha kjo dhe më tepër shpaloset në librin "Ballkani i Jugut".

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim