BEKTASHINJTE SHQIPTARE – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
BEKTASHINJTE SHQIPTARE
  • SKU: 9789951803298
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

BEKTASHINJTE SHQIPTARE

€15.00
PËRSHKRIMI
Ky libër paraqet fragmente të një numri të gjerë e të shumëllojshëm raportesh e shkrimesh. Shumë nga këto shkrime janë pak të njohura dhe janë përkthyer këtu për herë të parë. Përmban një begati informacionesh për vendet e shenjta të bektashinjve dhe për anëtarët më të rëndësishëm të tyre. Ky vëllim ishte njëri nga librat e fundit të Robert Elsiet, një studiues tepër i talentuar i botës shqiptare. Ndonëse është shkruar shumë për bektashinjtë në Turqi, pak është botuar për degën shqiptare të sektit dhe ky boshllik informacioni plotësohet me këtë libër.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim