BISEDE PER BRILANTET NE PASDITEN E DHJETORIT – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
BISEDE PER BRILANTET NE PASDITEN E DHJETORIT
  • SKU: 9789928164407
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

BISEDE PER BRILANTET NE PASDITEN E DHJETORIT

€6.10
PËRSHKRIMI
Për lexuesin e rinj dhe të vjetër, ky libër vjen si një sprovë e rrallë e shkrimit. Kjo përmbledhje tregimesh, titulluar "Bisedë për brilantet në pasditen e dhjetorit" i ngjan një ftese për lexuesin e dashuruar pas rrëfimtarisë. Një ftesë nga vetë autori, për të soditur brenda një dhome thesari me vezullim të çmueshme dhe fjalë brilantësh.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim