"Budallakia s'ka skej" - Maicë – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: DIQCHill-18
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Budallakia s'ka skej" - Maicë

€25.00
PËRSHKRIMI

Ne jemi të sigurt që e keni dëgjuar këtë shprehje më parë. Tani mund të porosisni këtë bluzë qesharake por edhe cilësore nga DiqChill për ju ose të dashurit tuaj. Kjo mund të jetë një dhuratë ideale për të dashurit tuaj.

Krijuesi dhe konceptualisti i artit DiqChill është Qëndrim Morina. Qëllimi i artistit është të përhapë pozitivitetin, dhe që klientët e tij të gjejnë rehati në produktet që ne ofrojmë.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim