"Krejt Gips!" - bluzë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Krejt Gips!" - bluzë

€25.00
PËRSHKRIMI

Arritja dhe ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se kjo ide u zbulua për herë të parë nga Qendrim Morina. 

Qëllimi i artistit është të përhapë pozitivitetin, dhe që klientët e tij të gjejnë rehati në produktet që ne ofrojmë.

Porosit tuajën tani!

 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim