"Bukë, krypë e zemër" - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: DIQCHill-1-2
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Bukë, krypë e zemër" - Maicë

€23.00 €25.00
PËRSHKRIMI

"Bukë e kryp e zemer" është një fjalë e urtë që shqiptarët e përdorin kur duan ta bëjnë dikë të ndihet shumë i mirëpritur. Kjo është ajo që e bën unike këtë bluzë sesa mund të jetë lehtësisht e jotja nëse e porosisni tani!

Krijuesi dhe konceptualisti i artit DiqChill është Qëndrim Morina. Qëllimi i artistit është të përhapë pozitivitetin, dhe që klientët e tij të gjejnë rehati në produktet që ne ofrojmë.

Ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. 


Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim