Caravan life - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Caravan life - Maicë
Caravan life - Maicë
Caravan life - Maicë
Caravan life - Maicë
Caravan life - Maicë
Caravan life - Maicë
Caravan life - Maicë
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Caravan life - Maicë

€16.00
PËRSHKRIMI

Kjo bluzë Hiks është Unisex dhe me shumë stil. Shumë komode dhe e qëndrueshme. Është krijuar me dashuri për të gjithë ata që e duan natyrën!

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe një jetë më të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim