Bluzë me kapuç - Çifteli – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Çiftelia" - Bluzë me kapuç

€25.00 €29.00
PËRSHKRIMI
Ne përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat tona kombëtare dhe simbolet shqiptare. Kjo është arsyeja pse ne besojmë se bluza jonë e zezë me kapuç, me simbolin e Çiftelisë do të duket fantastike kur ta vishni! Bluzat tona me kapuç janë zgjedhja perfekte për një veshje të përditshme. 

Misioni ynë në dua marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolet e tyre autentike shqiptar sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Porosit të tënden tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim