"Dashni" – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Dashni"

€30.00
  • Shitësi: QPDG
  • Barkodi:
PËRSHKRIMI
“ Këtë varëse e kam punuar me dashuri dhe me forcën e rimëkëmbjes mbi shpresën e vazhdimit të jetës. Në këtë varëse e kam paraqitur vuajtjen e përjetimit më të tmerrshëm në jetën time”.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim