"Doren n'zemer" - Çantë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: DIQCHill-21
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Doren n'zemer" - Çantë

€15.00
PËRSHKRIMI

Kur shqiptarët flasin nga zemra ata thonë "Doren n'zemer". Kjo është arsyeja pse kjo çantë është shumë unike dhe mund të jetë dhurata ideale për të gjithë! Mund ta porosisni tani!

Krijuesi dhe konceptualisti i artit DiqChill është Qëndrim Morina. Mund të themi me siguri se arti i tij është një stil i ri në vendin tonë dhe më gjerë. 

Ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim