"Dua heart logo" - Çantë – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: dua-5
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Dua heart logo" - Çantë

€10.00 €15.00
PËRSHKRIMI
Misioni ynë është të bashkojmë shqiptarët në të gjithë botën me dashuri, dhe jo vetëm! Kjo është arsyeja pse ne mendojmë se kjo çantë me logon tonë dua heart është më fantastikja !! Ji krenar që je shqiptar! Ji krenar sepse ti si shqiptar ke një zemër shumë të madhe! Misioni ynë në dua Marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe të shfaqin simbolet e tyre autentike shqiptare sa më shumë që të jetë e mundur. Duke përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Porosit të tënden tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim