"Shiko të gjitha" – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: Saranda-2
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Shiko të gjitha"

€40.00
PËRSHKRIMI

Kjo mund të jetë lehtësisht piktura më e bukur e një vajze shqiptare e veshur me një kostum tradicional që keni parë ndonjëherë. Kjo pikturë zbulon madhështinë përmes thekseve dhe detajeve të arta.
Veprat artistike të Sarandës kontrollohen dhe verifikohen nga disa galeri. Pikturat e saj janë me cilësinë më të mirë dhe janeë vepra arti origjinale që mund t'i përdorni për të dekoruar Shtëpinë ose Zyrën tuaj! Dhuroja ato dikujt për të cilin kujdesesh vërtet, sepse kjo vepër arti do të jetojë gjatë!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim