“Forcë” – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
“Forcë”
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

“Forcë”

€30.00
  • Shitësi: QPDG
  • Barkodi:
PËRSHKRIMI
Nën këmbët e mija po shembej bota në ato çaste. Jeta ime u zbraz, më nuk mbeti asgjë
në të. Ishte krejtësisht boshe, njësoj sikur dhoma ku ishin futur. Po më shqyhej shpirti
copë-copë, njësoj sikur rrobat e trupit tim. Më kishte lënë forca nga rrahja dhe nga

tmerri”.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim