Get some fresh air - Bluzë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Get some fresh air - Bluzë
Get some fresh air - Bluzë
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Get some fresh air - Bluzë

€21.00
PËRSHKRIMI

Nëse malet po të thërrasin, atëherë duhet të shkosh! E vetmja gjë që ju nevojitet është kjo bluze e mrekullueshme e dizenjuar nga HIKS. E sigurtë që do t'ju mbajë ngrohtë.

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe një jetë më të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim