Përkrenarja – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Përkrenarja
Përkrenarja
Përkrenarja
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Përkrenarja

€36.00
PËRSHKRIMI

Skënderbeu është heroi më i madh i të gjitha kohërave! 

 

100% pambuk

Pëlhurë e tkurrur paraprakisht

30 beqare

>Artikujt në gjendje të re (të paveshur / të palarë) mund të kthehen ose shkëmbehen brenda 30 ditëve nga dorëzimi. Ju lutemi vini re se tarifat origjinale të transportit nuk kthehen. Nëse kemi bërë një gabim ose sendi mbërriti i dëmtuar, ju lutemi na kontaktoni këtu dhe ne do t'i bëjmë gjërat siç duhet.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim