HIKS logo - Bluzë me kapuç – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
HIKS logo - Bluzë me kapuç
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

HIKS logo - Bluzë me kapuç

€25.00
  • Shitësi: HIKS
  • Barkodi:
PËRSHKRIMI
Merrni bluzën tuaj të preferuar HIKS tani! Rrobat tona unisex & shumë të rehatshme janë zgjidhja më e mirë për aventurën tuaj malore, dhe jo vetëm! Porosit tani!

Gjithmonë duke pasur parasysh gjetjen e zgjidhjeve për të mbrojtur mjedisin dhe për të zvogëluar gjurmën e karbonit. HIKS po punon vazhdimisht drejt krijimit dhe dizajnimit të produkteve të reja për të ndihmuar komunitetin dhe për t'i motivuar ata të praktikojnë sporte dhe një jetë më të shëndetshme.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim