"Historical Museum" Print – Dua Marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: KNKP028
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Historical Museum" Print

€15.00
PËRSHKRIMI

Historical Museum of Tirana in print format. The illustration takes inspiration from real life and depicts Adem Jashari posing for a picture in front of the museum.

Its dimensions are 29.7 cm x 42 cm (A3 Format). Get yours now!

Muzeu Historik i Tiranës në format të posterit. Ilustrimi merr inspirim nga jeta reale dhe shfaq Adem Jasharin duke pozuar për një fotografi para muzeut.

Dimensionet e posterit janë 29.7 cm x 42 cm (Format A3). Porosit tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim