"I vogël, por sherrin e madh" - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: DIQCHill-20-3
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"I vogël, por sherrin e madh" - Maicë

€25.00
PËRSHKRIMI

A ju ka thënë dikush ndonjëherë "I vogël, por sherrin e madh"? Kjo është një shprehje që shqiptarët e përdorin shumë shpesh.

Krijuesi dhe konceptualisti i artit DiqChill është Qëndrim Morina. Mund të themi me siguri se arti i tij është një stil i ri në vendin tonë dhe më gjerë. 

Ideja e këtij lloji të artit është shprehja përmes artit dixhital, dhe shfaqja vizuale e proverbave popullore dhe shprehjeve tona të përditshme. Gjithashtu është e rëndësishme të theksohet se kjo ide u zbulua për herë të parë nga Qendrim Morina.

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim