"Illyrian" - Filxhan – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU: dua-14
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Illyrian" - Filxhan

€7.00 €10.00
PËRSHKRIMI
Jeni krenar që jeni ilir? Porosisni këtë filxhan të bukur dhe bëjeni tuajin!

Ne përpiqemi t'ju bëjmë të ndiheni të lumtur dhe të përfaqësuar me ngjyrat tona kombëtare dhe simbolet shqiptare. Misioni ynë në dua Marketplace është që t'i bëjmë shqiptarët të ndihen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolet e tyre autentike ilire dhe shqiptare sa më shumë që të munden. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë gjë!

Porosit të tënden tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim