SHQIPONJA E KASTRIOTIT – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
SHQIPONJA E KASTRIOTIT
SHQIPONJA E KASTRIOTIT
SHQIPONJA E KASTRIOTIT
SHQIPONJA E KASTRIOTIT
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

SHQIPONJA E KASTRIOTIT

€36.00
PËRSHKRIMI

Modeli i Shqiponjës së Kastriotit është një shenjë e vërtetë e patriotizmit dhe heroizmit. Një përfaqësim i vërtetë i Skënderbeut dhe familjes fisnike Kastroti. Ngjyrat e saj të guximshme dhe simboli i saj i dalluar mbi gjoks janë frymëzuar nga stema e Gjergj Kastriotit. Ky është një nga produketet tona më të shittura që shqiptarët duan të blejnë për të gjithë familjen.

 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim