Kosovo Silver – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
Kosovo Silver
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

Kosovo Silver

€75.00
PËRSHKRIMI

Harta e tokës së Kosovës.

Pritja ka mbaruar! Ky gjerdan i bukur i bërë nga Argjendi 925 dhe është një skicë e sheshtë e hartës së Kosovës.

Për shkak të kërkesës popullore, ne tani kemi vënë në dispozicion Shqipërinë, Kosovën dhe Shqipërinë Etnike në ar dhe argjend

Kjo pjesë e përjetshme është gjerdani ideal që tregon vendin nga keni ardhur me vlerë. Me madhësi perfekte për tu dukur bukur në zonën tuaj të qafës, këto zinxhirë të bukur mund të vishen veçmas ose të shtresohen me stoli të tjera. 

 

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim