Logo dua heart - Maicë – dua marketplace
shqip
  • English
  • shqip
shqip
  • English
  • shqip
  • SKU:
  • Disponueshmëria: në magazinë Shumë në magazinë Mungon në magazinë Këtë produkt mund ta blini por nuk ka në stok

"Dua heart logo" - Maicë

€18.00 €19.00
PËRSHKRIMI
Misioni ynë është të bashkojmë shqiptarët në të gjithë botën përmes dashurisë, dhe jo vetëm! Kjo është arsyeja pse ne mendojmë se kjo bluzë me logon tonë në formë të zemrës është më e lezetshmja !! Bëhu krenar që je shqiptar! Ji krenar sepse ti si shqiptar ke një zemër shumë të madhe! Misioni ynë në dua marketplace është t'i bëjmë shqiptarët të ndjehen krenarë për kombin e tyre. Të përdorin dhe shfaqin simbolin e tyre autentik sa më shumë që të jetë e mundur. Duke veshur dhe përdorur produktet tona, ju e bëni të mundur këtë!

Porosit tëndën tani!

Please login before sending a question, this way you will get notified through email when the seller has replied.

PRODUKTET TE NGJASHME

Kthehu në fillim